header2016

Informatie van voorschrijvenden

Veel detailhandelaren / enzovoorts voorschrijvenden / therapeuten verstrekken uitstekende AANVULLENDE INFORMATIE inzake met name TOEPASSING- / GEBRUIK van o.a. de SIS-therapie  (en/of prijsverlagingen en productieverbeteringen van bijvoorbeeld)  SIS-capsules en/of CONVALESCO Fluid en de vele tientallen andere specialiteiten van ORIHERBA Natural Products.

Bijvoorbeeld ARCO IRIS in Maassluis, geeft duidelijk aan dat bijvoorbeeld de SIS-capsules en CONVALESCO Fluid, de OK Ginseng creme en lotion de Wash&Care en vele andere producten van ORIHERBA Natural Products NIET in prijs verhoogd zijn, maar juist in prijs VERLAAGD. Een goed gegeven in deze dure tijden.

ARCO IRIS geeft die prijsverlaging aan haar klanten door. Inmiddels hebben veel klanten van ARCO IRIS ons laten weten dat zij zich blij voelen met en bij ARCO IRIS en wel omdat zij al jaren de SIS-capsulesen CONVALESCO Fluid enzovoorts kunnen ophalen in Maassluis.

Van patiënten van dr. Hans van Montfort vernamen wij dat meneer van Montfort glashard beweert dat de SIS-producten of de CONVALESCO Fluid niet meer geproduceerd worden en dat hij dus wel gedwongen is andere producten voor
te schrijven. NIET WAAR DUS ! Laat u niets wijsmaken en check het vooraf even bij ORIHERBA Natural Products. U kunt gewoon, dus zondervoorschrift van o.a. meneer van Montfort, de producten bij www.oriherba.nl online bestellen. Binnen 1 dag na afronding van uw bestelling in onze webwinkel, heeft u de gevraagde producten in huis. 
Oriherba bestaat al bijna 70 jaar (opgericht in 1947) en de SIS-producten worden al meer dan 50 jaar door ons op de markt gebracht. En dat blijft ookgewoon zo. Dit in tegenspraak van wat meneer van Montfort kennelijk richting zijn patiënten beweerd dus.

Bij ORIHERBA Natural Products, staat een nieuwe generatie vakmensen klaar om in samenwerking met topfabrikanten garant te staan voorvervaardiging van alleen de beste producten waaronder deSIS-capsules, CONVALESCO Fluid, Wash&Care en de OK ginseng huid- en lichaamsverzorgingsproducten. 

Dus voor SIS-capsules en CONVALESCO Fluid en vele andere producten gaat u gewoon even naar de webwinkel van ORIHERBA Natural Products en binnen no-time heeft u de gewenst producten gewoon thuis. En dat bespaart u veel geld.

Copyright

© ORIHERBA 2015 : niets van deze website mag zonder duidelijke voorafgaande toestemming van de uitgever gepubliceerd worden door derden.