Disclaimer

ORIHERBA geeft geen medisch advies

Belangrijk bij het lezen van informatie inzake producten en andere onderwerpen op deze website:

Informatie via het internet verkregen kan onjuist of onvolledig zijn.
Bijna alle informatie op deze website ontstaat uit bijdragen van vrijwilligers van wie niet (altijd) bekend is of zij over gekwalificeerde medische kennis beschikken en/of ervaring hebben met de materie.

Het open karakter van ORIHERBA staat toe dat artikelen anoniem en soms vanuit onbekende motieven gewijzigd worden. Uiteraard doen we ons best alleen blijkbaar betrouwbare informatie aan te bieden, maar we kunnen de herkomst van artikelen soms niet traceren en er kunnen onder medisch deskundigen nieuwe feiten en inzichten bekend zijn die in deze artikelen niet voorkomen of op het moment van plaatsen (nog) niet bekend zijn.

Beschouw de artikelen (op het internet in het algemeen) nooit als enige of als zonder meer gezaghebbende bron van informatie over gezondheid en ziekte. Raadpleeg bij ernstig ziek zijn of twijfelen altijd een arts of andere deskundige.

De artikelen op deze website zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts
Diepgaande medische kennis kan vanaf een bepaald niveau niet op een begrijpelijke manier worden overgebracht aan een breed lezerspubliek. De teksten/artikelen/verwijzingen kunnen u wellicht enige algemene kennis en begrip bieden, maar zij kunnen en mogen niet leiden tot een diagnose of zelf ingezette behandeling van - of verband houdend met - uw persoonlijke klachten of omstandigheden. Daarvoor moet u zich wenden tot een of uw behandelend arts, of in relatie tot diergeneeskunde tot een dierenarts

Experimenteer niet met geneesmiddelen.
Neem nooit op eigen initiatief (natuurlijke-)geneesmiddelen tot u afkomstig uit dubieuze landen of van niet traceerbare (internet)bedrijven of zonder dat die zijn voorgeschreven door een erkende arts of aanbevolen zijn door een apotheker, afgezien van medicijnen die zijn toegelaten voor zelf medicatie. Verander ook nooit zelf de dosering van aan u voorgeschreven medicijnen. Vraag hiervoor advies bij ter zake deskundige organisaties als DR.VERSTEEG INSTITUUT of bij een apotheek of arts. Dit geldt ook voor alternatieve medicatie en medicatie voor dieren. Wij waarschuwen u in deze ook voor uitspraken of adviezen als 'baat het niet, het schaadt ook niet'! Juist dan zouden wij u willen oproepen niet in te gaan op de aangeboden adviezen en zeker niet over te gaan tot aankoop van producten/medicatie.

Nogmaals: experimenteer niet met geneesmiddelen, ook niet wanneer deze ‘voedingssupplementen’ worden genoemd. Koop alleen betrouwbare producten zoals wij die al meer dan 60 jaar op de markt brengen.
De hier aangedragen producten zoals SIS-Capsules, CONVALESCO Fluid, ORI-multivitaminen, WASH&CARE, GINSENGcrème en alle andere producten, zijn door ons en/of aan ons gelieerde personen/organisaties ontwikkeld en in Nederland geproduceerd conform wettelijke voorschriften en vervaardigd in meervoudige gecertificeerde productie laboratoria. Daar kunt u volledig op vertrouwen. Daarom ook kopen wij geen producten via of van derden in. Dat nu maakt ORIHERBA uniek en al meer dan 60 jaar veilig en betrouwbaar.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade die u uzelf of anderen zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze of enig andere website. Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een (behandelend) arts te raadplegen. Ook tijdens zwangerschap, zogen of bij toediening (van zelfmedicatie) aan kinderen onder de 5 jaar is het verstandig u eerst goed te laten doen informeren.

info: Voor gratis onafhankelijke informatie inzake voedingssupplementen enzovoorts - ongeacht fabricaat/merk/samenstelling - kunt u 24/7 terecht bij het Dr. Versteeg Instituut. www.drversteeg.nl

Oriherba

Over Oriherba

  • Haringkade 14a - 1976CP IJmuiden
  • +31(0) 621282084
  • info@oriherba.nl

Keurmerken

christian keurmerk

 


logo webwinkelkeur

Webwinkelkeur

keyboard_arrow_up