Sport, doping en de natuur

Weg met testosteron, met amfetaminen en cortisonen. met Epo met bloeddoping en met gendoping. Zelfs hoogtetrainingen en de vele blessureleed veroorzakende ultieme duurtrainingen zijn niet nodig.
SPORT... welke dan ook we doen het graag en sporten is een deel van het leven geworden. Heel vaak is SPORT en SPORTEN zelfs de hoofdzaak of het beroep met alles wat daarbij komt kijken. Want sport dat is werken en zelfs heel wat meer dan dat als het aankomt op inspanning, inzet, tijdinpassing en wat al niet meer. Probleem is dat we onszelf, maar ook trainers en begeleiders vaak verliezen in te veel, te hoog, te lang, te intensief en ga zo maar verder. En dat is SPORT ineens niet leuk meer. Dan komen blessures aan de orde en moeten inspanningen verbeten worden met drugs, doping genaamd in de sportwereld.
Helemaal niet nodig zeggen wij en zeggen ongelofelijk veel topsporters. Gooi al die zogenaamde super presterende producten maar weg. Weg met testosteron, met amfetaminen en cortisonen. met Epo met bloeddoping en met gendoping. Zelfs hoogtetrainingen en de vele blessureleed veroorzakende ultieme duurtrainingen zijn niet nodig. Of tenminste zijn minder intensief en minder vaak nodig!Al heel lang bestaat er CONVALESCO Fluid (een zuiver natuurlijk en onschadelijk product) en heel veel topsporters -inbegrepen nationale-, europese-, wereld- en Olympische kampioenen- gebruiken CONVALESCO Fluid, maar houden hun kaken stijf op elkaar omdat ze niet willen dat andere sporters er van horen. Te zot voor woorden en daarom brengen wij het de laatste jaren kalmpjes aan naar buiten toe richting alle sporters.Weg met testosteron, met amfetaminen en cortisonen. met Epo met bloeddoping en met gendoping. Zelfs hoogtetrainingen en de vele blessureleed veroorzakende ultieme duurtrainingen zijn niet nodig en als ze al nodig zijn naar het inzicht van sporters en trainers, dan hoeft er veel minder intensief en schadelijk getraind te worden, dankzij CONVALESCO Fluid. Niet alleen wielrenners en wielrensters gebruiken het graag, ook atleten en voetballers uit topklasses in binnen en buitenland ervaren de super weldadige werking van CONVALESCO Fluid.De kracht van CONVALESCO Fluid zit in de ondersteuning van het lichaamseigen doelmatig zuurstoftransport door het lichaam, het optimaliseren van de doelmatige bloedcirculatie en het behoud van een goed ijzergehalte in het bloed.
Daarnaast is CONVALESCO Fluid van groot belang voor de inwendige reiniging en als zodanig ondersteunt CONVALESCO Fluid de balans tussen ongunstige bacteriƫn en schimmels in de darmen en helpt het bij het optimaliseren van de weerstand van het organisme door het lichaam.Te gebruiken als breed spectrum voedingssupplement met stuk voor stuk zeer nuttige stoffen.
Ter ondersteuning van een goede spijsvertering en een goede bloedsomloop. Ter bevordering van het natuurlijke afweersysteem.Ook hier is bewezen dat in alle redelijkheid bewegen en gevarieerd eten, de gezondheid ten goede komt.

CONVALESCO Fluid

Gebruiksaanwijzing:
Plaats CONVALESCO Fluid in de koelkast.
1e 6 weken: 3 x daags 1 dessertlepel per keer.

NA 6 weken: 1 x daags 1 dessertlepel voor het slapen
gaan

Wij adviseren CONVALESCO Fluid niet tegelijkertijd met andere voedingssupplementen
te gebruiken. Wacht een uurtje voordat u andere voedingssupplementen inneemt.
Licht schudden voor gebruik, eventueel innemen met water of vruchtensap.

Een extra voordeel: CONVALESCO Fluid is niet duur!! 

Oriherba

Over Oriherba

  • Haringkade 14a - 1976CP IJmuiden
  • +31(0) 621282084
  • info@oriherba.nl

Keurmerken

christian keurmerk

 


logo webwinkelkeur

Webwinkelkeur

keyboard_arrow_up