Hartritmestoornissen

hartritmestoornissen

Hartritmestoornissen zijn doorgaans van voorbijgaande aard en niet gevaarlijk voor een gezonde man of vrouw. Indien mensen last hebben van ritmestoringen is het wel raadzaam stress, alcohol, koffie en (ook het meeroken van) sigaretten te mijden. Gebruikers ervaringscijfers geven aan dat hartritmestoringen mogelijkerwijze voorkomen kunnen worden door regelmatige inname van een geconcentreerd chlorofyl product als CONVALESCO Fluid of het drinken van een van een groot glas koud sprankelend water, of het gezicht af te spoelen met koud water. Een andere mogelijkheid bestaat er in diep adem te halen, vervolgens de adem even vast te houden en vervolgens de lucht uit je longen te persen.

>> Het kan niet voldoende herhaald worden dat de hulp van een dokter nodig is indien de rusthartslag minder dan 50 slagen per minuut bedraagt, of meer dan 100 slagen per zestig seconden. Hetzelfde geldt vanzelfsprekend bij pijn in de borststreek die langer dan 10 minuten duurt, bij duizeligheid of bewustzijnsverlies.

CONVALESCO Fluid voor ondersteuning van een lichaamseigen regelmatig hartritme
Sommige publicaties geven aan dat mensen die meerdere keren per week vette vis eten en voldoende bewegen, minder risico op hartritmestoornissen lopen.

 

Oriherba

Over Oriherba

  • Haringkade 14a - 1976CP IJmuiden
  • +31(0) 621282084
  • info@oriherba.nl

Keurmerken

christian keurmerk

 


logo webwinkelkeur

Webwinkelkeur

keyboard_arrow_up