FACELIFT

wash&care 100BOTOX, nee joh niet doen! Gewoon CONVALESCO Fluid, WASH&CARE en OKgel. Dan merk je morgenochtend hoe heerlijk strak ook jij in je vel kan zitten

Begin elke morgen met een lauw water douch. Het beste is om je relaxed te wassen met WASH&CARE, ook voor intieme reiniging. Wassen met WASH&CARE is tegelijk een heerlijk verzorgende creme aanbrengen.  Daarom dus WASH  &  CARE !  
 
Maar we willen meer, veel meer, toch? Reinigende werking van binnenuit en liefst blijvende reiniging. Dat doe je dus met CONVALESCO Fluid. Een heerlijk natuurzuiver DETOX-product dat ook nog eens zorgt voor een verbeterde zuurstofopname en beter functioneren van maag- en darmstelsel.  De reinigende werking van CONVALESCO Fluid  gaat de lever ondersteunen en zal het lichaam verfrissen van binnenuit.
Een strakkere huid en daadwerkelijke blijvende schoonheid verkrijg je met OKgel, waarmee je ook die vervelende puistjes en rimpeltjes meteen laat verdwijnen. Dat werkt direct en dat werkt voor langere tijd. Dat voel je onmiddelijk en dat merk je aan de mensen om je heen. Ze zien dat jij er prachtige en stralend bijloopt. Kijk dat bedoelen we nu met echt in balans zijn. Weet je wat ook leuk is?
 
CONVALESCO Fluid, WASH&CARE en OKgel zijn drie prachtige producten in simpele verpakking. Dat merk je bij aankoop. TOPkwaliteit en toch betaalbaar. Een botoxkuurtje is al gauw 5x duurder en toch minder effectief.

ONTGIFTIGEN en ANTI AGEN?
 
Makkelijk zat zouden we zeggen. Volg het SIS-voedingspatroon nu voor ongeveer een half jaartje en je zult versteld staan wat dat voor je doet!
's-Morgens en 's-avonds een desertlepel CONVALESCO Fluid en vervolgens vijf tot zeven glazen (30cc) lauw water, verdeeld over de dag. Brood even achterwege laten en ook even geen dierlijke producten, alcohol, cafeïne en suiker. Lekkere hapjes met soja yoghurt, heerlijke vleesvervangers (kort en zachtjes braden)  en neem wat vaker groente salades zonder vette dressings en neem fruit, fruit en fruit. Trek in wat pittigs? Ga wat wokken en gebruik gerust wat kruiden en specerijen. Voor de verandering TV op tijd uit en..... lekker op tijd bed naar bed.
Drink vervolgens overdag water, veel water. Kies vaker salades en fruit. En wok ‘s avonds met pittige kruiden. Ga vanavond lekker vroeg slapen.

Met een beetje geluk zie jij morgen als eerste het verschil al. Dat is nu wat we bedoelen met het leven is prachtig!

Oriherba

Over Oriherba

  • Haringkade 14a - 1976CP IJmuiden
  • +31(0) 621282084
  • info@oriherba.nl

Keurmerken

christian keurmerk

 


logo webwinkelkeur

Webwinkelkeur

keyboard_arrow_up