100% natuurlijk Al onze producten zijn gemaakt van het beste wat de natuur te bieden heeft.
Kwaliteit De kwaliteit van onze producten is gewaarborgd
Diervriendelijk Al onze producten zijn 100% dierproefvrij

ORIHERBA natural products

Voedingssupplementen, SIS-therapie, kruiden, dr.Versteeg Instituut specials, Moerman, NTTT producten en vitaminen

vijzelONZE NATUURLIJKE PRODUCTEN -waarvan sommigen gebaseerd op eeuwenoude recepten- zijn inmiddels door tienduizenden mensen over de hele wereld gebruikt, toegepast en ervaren. Voor velen waren ze meer dan alleen maar een goed product. Met name de SIS-capsules en Convalesco Fluid zijn de sleutels tot overleven of minimaal een kwalitatief beter leven. Een ijzersterk concept: producten vervaardigd met de kennis en de vakmanschap van vroeger en de wetenschap van nu. Wij zijn in ieder geval blij al meer dan 65 jaar mee te mogen werken aan producten welke door artsen en medische instellingen, preventieve gezondheidszorg, natuurlijke kankerbestrijding enzovoorts, ingezet worden in de strijd tegen chronische aandoeningen.


 

sis capsules

SIS therapie: de Non Toxische Tumor Therapie!

Voor uitleg over de SIS-therapie (preventieve anti tumor/kanker therapie) moet u echt naar website van het Dr. Versteeg Instituut: Daar zullen ze u graag verder helpen met uw vragen en het aandragen van antwoorden of uitleg betreffende de SIS-therapie (NTTT - Non Toxische Tumor Therapie)!
 Wij van ORIHERBA natural products, geven geen medische adviezen.


 

logo nieuw

Partnership

Aandacht voor de wereld om ons heen, ook daar verantwoording voor nemen. Daarom steunt ORIHERBA natural products de volgende projecten in de Philipijnen: HelpUsNow / ChildsCare - geeft kinderen in de 3e wereld een faire kans.


 

healthy family

Preventieve gezondheidszorg

De mens van nu moet zich vooral richten op preventieve gezondheidszorg en dus op het voorkomen van kanker en ziek worden in het algemeen.
Gezond leven, wonen en werken + gevarieerd gezond eten. Dat zijn cruciale punten. 
Daarbij hoort ook bewegen. Goed en regelmatig bewegen en recreatief sporten, zo'n 20 tot 60 minuten per dag redelijk intensief bewegen is prachtig en .... is meer dan genoeg. Meer of zeer intensief trainen kan juist contra productief zijn. Roofbouw op het lichaam kan op den duur juist kanker veroorzaken. Je lichaan, geest en ziel "onderhouden" is ook van groot belang.
ORIHERBA natural products heeft juist die producten welke u in deze op de goede weg houden.


 

Oriherba

Over Oriherba

  • Postbus 2102, 6020AC BUDEL
  • +31(0) 639321800
  • info@oriherba.nl

Keurmerken

christian keurmerk

 


logo webwinkelkeur

keyboard_arrow_up